Akatemian palvelut

Akupunktion peruskoulutuksen lisäksi Akatemia tarjoaa myös muita asiantuntija- ja koulutuspalveluita.

Asiantuntijapalvelut

Kiinalaisen lääketieteen Akatemia on tuonut yhteen eri tavoin erikoistuneita kiinalaisen lääketieteen ja kulttuurin asiantuntijoita. Lisäksi Akatemian laaja yhteistyöverkosto koostuu ympäri maailmaa toimivista tutkijoista, luennoitsijoista, yrityksistä ja yhdistyksistä. Akatemian kouluttajat ovat kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoita, jotka voivat auttaa yritystäsi kehittämään uusia hyvinvointituotteita tai kiinalaisen lääketieteen ympärille kehittyviä brändejä. Akatemian asiantuntijapalveluita voi helposti hyödyntää niin uusien hyvinvointituotteiden tutkimuksessa kuin uusien palvelukonseptien suunnittelussa ja tuotteistamisessa.

Tilausluennot

Kiinalaisen lääketieteen Akatemialta voi tilata luennoitsijan tai hoitoalan ammattilaiset messuille, erilaisiin tapahtumiin, yksityistilaisuuksiin tai esimerkiksi jooga-koulutuksiin puhumaan terveyteen liittyvistä aiheista.

Akatemian asiantuntijat järjestävät erilaisia workshoppeja, tekevät manuaalisia hoitoja, ohjaavat terveyttä ylläpitäviä liikkeitä tai opettavat kiinalaiseen lääketieteeseen liittyvää teoriaa. Kurssien tai luentojen sisällöt voidaan räätälöidä halutun teeman tai kontekstin mukaan. Esimerkiksi joogan yhteydessä luennot voivat keskittyä liikkeiden vaikutukseen kiinalaisen lääketieteen mukaan tai esimerkiksi kiinalaisen lääketieteen käyttöön oman harjoituksen kehittämiseksi.

Mahdollisuuksista voi tiedustella suoraan haluamaltaan luennoitsijalta tai kertomalla yleisesti luentoon liittyvistä tarpeista, jolloin Akatemia valitsee keskuudestaan sopivimman luennoitsijan.

Yleisöluennot ja tapahtumat

Kiinalaisen lääketieteen Akatemia järjestää laadukkaita yleisöluentoja, joiden tarkoituksena on tuoda kiinalaiseen lääketieteeseen ja muihin itämaisiin oppeihin perustuvia terveyden ylläpidon keinoja kaikkien saataville. Kehoterapioihin liittyvillä workshopeilla yleisö oppii hoitamaan ja hemmottelemaan itseään, perheenjäseniään ja ystäviään. Luennoilla saa tietoa terveellisistä ja terveyttä edistävistä yrteistä, ruokatuotteista ja elämäntavoista.

Ota yhteyttä

Sähköposti: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi