Haku akupunktion peruskoulutukseen 2019

Akatemian kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutus on Suomen ainoa sairaalaympäristössä toteutettava ja kansainväliset kriteerit täyttävä akupunktiokoulutus. Seuraava peruskoulutus alkaa tammikuussa 2019 ja kestää 3.5 vuotta.

Lähiopetus tapahtuu viikonloppuisin ja live-videoluennot pidetään arki-iltaisin. Videoluennot tallennetaan opintoalustalle ja ne ovat katsottavissa jälkeenpäin, mikäli esimerkiksi työ estää luennolle osallistumisen. Lähiviikonloppuja on 3-5 kertaa lukukaudessa. Opintoihin kuuluvat harjoittelut suoritetaan Eiran sairaalassa sijaitsevalla koulutusklinikalla.

Kevään 2019 lähiopetuksen aikataulu:

  • 12.1.2019
  • 27-28.4.2019
  • 1-2.6.2019

Ensimmäinen lukukausi koostuu suurimmaksi osaksi teoreettisista opinnoista ja suoritetaan pääasiassa verkko-opintoina sekä videoluentoina. Lähiviikonloppuina pystytään näin keskittymään täysin lähiopetusta vaativiin osa-alueisiin, jotka ensimmäisellä lukukaudella koostuvat kieli- ja pulssidiagnostiikan perusteista, kehon palpaatiosta ja kasvojen diagnostiikasta. Seuraavina lukukausina lähiviikonloppuja on 4-5 per lukukausi.

Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista. Suosittelemme lukemaan myös UKK-osion, sillä se sisältää paljon yleistietoa Akatemian koulutuksesta ja opiskeluun liittyvistä seikoista.

Otamme vastaan hakemuksia peruskoulutukseen 31.12.2018 saakka. Kaikki hakijat haastatellaan puhelimitse. Haastattelut ja opiskelijavalinnat aloitetaan syyskuun lopussa, joten haku saattaa sulkeutua aiemmin ryhmäkoon täyttyessä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista.

Koulutukseen hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi

Kerrothan hakemuksessasi ainakin seuraavista asioista:

  • Yhteystiedot (puhelin, nimi, osoite ja sähköposti)
  • Koulutustaustasi ja työkokemuksesi
  • Miksi hakeudut koulutukseen?
  • Mikä kiinalaisen lääketieteen osa-alue kiinnostaa sinua eniten?
  • Terveydentilasi ja mahdolliset oppimiseen liittyvät erityistarpeet

Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Akatemian omat kouluttajat opettavat suomeksi, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Lisämateriaalia on lisäksi saatavilla englanninkielellä.

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta!

Koulutuksesta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
tai puhelimitse numerosta:
Taina Alakulppi +358 45 674 4546