Haku akupunktion peruskoulutukseen 2020

Akatemian kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutus on Suomen ainoa sairaalaympäristössä toteutettava ja kansainväliset kriteerit täyttävä akupunktiokoulutus. Koulutukset alkavat vuosittain tammikuussa. Seuraava peruskoulutus alkaa tammikuussa 2021 ja kestää 3.5 vuotta.

Lähiopetus tapahtuu viikonloppuisin ja live-videoluennot pidetään arki-iltaisin. Videoluennot tallennetaan opintoalustalle ja ne ovat katsottavissa jälkeenpäin, mikäli esimerkiksi työ estää luennolle osallistumisen. Lähiviikonloppuja on 3-5 kertaa lukukaudessa. Opintoihin kuuluvat harjoittelut suoritetaan Eiran sairaalassa sijaitsevalla koulutusklinikalla.


Ensimmäinen lukukausi koostuu suurimmaksi osaksi teoreettisista opinnoista ja suoritetaan pääasiassa verkko-opintoina sekä videoluentoina. Lähiviikonloppuina pystytään näin keskittymään täysin lähiopetusta vaativiin osa-alueisiin, jotka ensimmäisellä lukukaudella koostuvat kieli- ja pulssidiagnostiikan perusteista, kehon palpaatiosta ja kasvojen diagnostiikasta. Seuraavina lukukausina lähiviikonloppuja on 4-5 per lukukausi.

Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä, järjestelyistä ja maksuista sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista. Suosittelemme lukemaan myös UKK-osion, sillä se sisältää paljon yleistietoa Akatemian koulutuksesta ja opiskeluun liittyvistä seikoista.

Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Akatemian omat kouluttajat opettavat suomeksi, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Lisämateriaalia on lisäksi saatavilla englanninkielellä.

Tarkemmat tiedot seuraavasta koulutuksesta julkaistaan heinäkuussa 2020.

Koulutuksesta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
tai puhelimitse numerosta:
Taina Alakulppi +358 45 674 4546