Haku akupunktion peruskoulutukseen

Akatemian kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutus on Suomen laajin, kansainväliset kriteerit täyttävä akupunktiokoulutus. Akatemia järjestää ainoana alan kouluna Suomessa kliinisen harjoittelun sairaalaympäristössä. Koulutukset alkavat vuosittain tammikuussa ja kestävät 3,5 vuotta.

Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2024 ja haku koulutukseen on avoinna. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun hakemusten perusteella.

Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Akatemian omat kouluttajat opettavat suomeksi, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Lisämateriaalia on lisäksi saatavilla englanninkielellä.

Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä, järjestelyistä ja maksuista sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista. Suosittelemme lukemaan myös UKK-osion, sillä se sisältää paljon yleistietoa Akatemian koulutuksesta ja opiskeluun liittyvistä seikoista.

Haastattelukutsut lähetetään sähköpostitse. Sähköpostissa on linkki, minkä kautta hakijat voivat varata itselleen sopivan haastatteluajankohdan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Emme valitettavasti voi taata paikkaa tietylle päivälle, vaan ajat täyttyvät hakijoiden valintojen mukaan. Haastattelut toteutetaan Helsingissä ja kauempaa tuleville on varattu mahdollisuus etähaastatteluun. Valituksi tulleen hakijan tulee vahvistaa opiskelupaikan vastaanottaminen 7 päivän sisällä, minkä jälkeen paikat avataan mahdollisille varasijalaisille. Paikan vastaanottamisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 250€, joka hyvitetään seitsemännen lukukauden lukukausimaksusta.

Koulutukseen liittyviä tiedusteluja voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi

TÄYTÄ HAKULOMAKE