Haku akupunktion peruskoulutukseen 2020

Akatemian kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutus on Suomen ainoa sairaalaympäristössä toteutettava ja kansainväliset kriteerit täyttävä akupunktiokoulutus. Koulutukset alkavat vuosittain tammikuussa. Seuraava peruskoulutus alkaa tammikuussa 2020 ja kestää 3.5 vuotta.

Lähiopetus tapahtuu viikonloppuisin ja live-videoluennot pidetään arki-iltaisin. Videoluennot tallennetaan opintoalustalle ja ne ovat katsottavissa jälkeenpäin, mikäli esimerkiksi työ estää luennolle osallistumisen. Lähiviikonloppuja on 3-5 kertaa lukukaudessa. Opintoihin kuuluvat harjoittelut suoritetaan Eiran sairaalassa sijaitsevalla koulutusklinikalla.

Kevään 2020 lähiopetuksen aikataulu:

  • 11.1.2020
  • 9-10.5.2020
  • 30-31.5.2020

Ensimmäinen lukukausi koostuu suurimmaksi osaksi teoreettisista opinnoista ja suoritetaan pääasiassa verkko-opintoina sekä videoluentoina. Lähiviikonloppuina pystytään näin keskittymään täysin lähiopetusta vaativiin osa-alueisiin, jotka ensimmäisellä lukukaudella koostuvat kieli- ja pulssidiagnostiikan perusteista, kehon palpaatiosta ja kasvojen diagnostiikasta. Seuraavina lukukausina lähiviikonloppuja on 4-5 per lukukausi.

Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä, järjestelyistä ja maksuista sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista. Suosittelemme lukemaan myös UKK-osion, sillä se sisältää paljon yleistietoa Akatemian koulutuksesta ja opiskeluun liittyvistä seikoista.

Otamme vastaan hakemuksia peruskoulutukseen 20.11.2019 saakka. Haastattelut pidetään perjantaina 22.11. Helsingissä. Kauempaa tuleville haastattelu onnistuu myös Skypellä. Haastatteluaika sovitaan henkilökohtaisesti. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista.

Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Akatemian omat kouluttajat opettavat suomeksi, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Lisämateriaalia on lisäksi saatavilla englanninkielellä.

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta!

Koulutuksesta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
tai puhelimitse numerosta:
Taina Alakulppi +358 45 674 4546

 

HAKUAIKA UMPEUTUNUT!

Peruutuspaikkoja voi kysellä sähköpostitse.