Haku akupunktion peruskoulutukseen

Akatemian kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutus on Suomen laajin, kansainväliset kriteerit täyttävä akupunktiokoulutus. Akatemia järjestää ainoana Suomessa kliinisenharjoittelun sairaalaympäristössä. Koulutukset alkavat vuosittain tammikuussa ja kestävät 3.5 vuotta.

Kevään 2021 lähiopetus alkaa lauantaina 9.1.2021. Ensimmäinen lukukausi on hyvin teoriapainotteinen ja suoritetaan pääasiallisesti etäopintoina. Kevään muut lähipäivät ovat toukokuussa 8.-9.5 ja 29.-30.5.

Otamme vastaan hakemuksia peruskoulutukseen maanantaihin 30.11.2020 saakka. Haastattelukutsu lähetetään sähköpostitse. Sähköpostissa on linkki, minkä kautta hakijat voivat varata itselleen sopivan haastatteluajankohdan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Emme valitettavasti voi taata paikkaa tietylle päivälle, vaan ajat täyttyvät hakijoiden valintojen mukaan.

Tällä hetkellä kaikki haastattelut tehdään etänä Skypen tai puhelimen välityksellä.

Opiskelijavalinnat vahvistetaan viimeistään tiistaina 15.12. Hakijan tulee vahvistaa opiskelupaikan vastaanottaminen viimeistään keskiviikkona 21.12., minkä jälkeen paikat avataan mahdollisille varasijalaisille.

Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Akatemian omat kouluttajat opettavat suomeksi, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Lisämateriaalia on lisäksi saatavilla englanninkielellä.

Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä, järjestelyistä ja maksuista sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista. Suosittelemme lukemaan myös UKK-osion, sillä se sisältää paljon yleistietoa Akatemian koulutuksesta ja opiskeluun liittyvistä seikoista.

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta!

Koulutuksesta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
tai puhelimitse numerosta:
Taina Alakulppi +358 45 674 4546

 

HAKUAIKA VUODEN 2021 PERUSKOULUTUKSEEN ON UMPEUTUNUT!

Peruutuspaikkoja voi kysellä sähköpostitse.