Haku akupunktion peruskoulutukseen

Akatemian kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutus on Suomen laajin, kansainväliset kriteerit täyttävä akupunktiokoulutus. Akatemia järjestää ainoana Suomessa kliinisenharjoittelun sairaalaympäristössä. Koulutukset alkavat vuosittain tammikuussa ja kestävät 3,5 vuotta.

Seuraava koulutus alkaa 8.1.2022. Ensimmäinen lukukausi on hyvin teoriapainotteinen ja suoritetaan pääasiallisesti etäopintoina. Kevään lähipäivät ovat toukokuussa 8.1., 7.-8.5. ja 28.-29.5.

Haastattelukutsu lähetetään sähköpostitse. Sähköpostissa on linkki, minkä kautta hakijat voivat varata itselleen sopivan haastatteluajankohdan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Emme valitettavasti voi taata paikkaa tietylle päivälle, vaan ajat täyttyvät hakijoiden valintojen mukaan.

Opiskelijavalinnat vahvistetaan marraskuun aikana. Valituksi tulleen hakijan tulee vahvistaa opiskelupaikan vastaanottaminen 7 päivän sisällä, minkä jälkeen paikat avataan mahdollisille varasijalaisille. Paikan vastaanottamisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 250€, joka hyvitetään seitsemännen lukukauden lukukausimaksusta.

Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Akatemian omat kouluttajat opettavat suomeksi, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Lisämateriaalia on lisäksi saatavilla englanninkielellä.

Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä, järjestelyistä ja maksuista sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista. Suosittelemme lukemaan myös UKK-osion, sillä se sisältää paljon yleistietoa Akatemian koulutuksesta ja opiskeluun liittyvistä seikoista.

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta!

Koulutuksesta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
tai puhelimitse numerosta:
Taina Alakulppi +358 45 674 4546

 


Peruutuspaikkoja on on mahdollista hakea hakulomakkeen kautta
 
HAE KOULUTUKSEEN TÄYTTÄMÄLLÄ HAKULOMAKE TÄÄLTÄ!