Helsingin akupunktioklinikka

Kuva: Eiran sairaalan kuva-arkisto.

Huom! Ennaltaehkäistäksemme koronaviruksen leviämistä henkilökunta ja opiskelijat käyttävät klinikalla kasvomaskeja. Olemme käyneet läpi kasvomaskien oikeaoppisen käytön ja kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan. Myös asiakkaille on tarjolla kasvomaski. Opiskelijat tai henkilökunta eivät tule töihin sairaana ja pyydämmekin, että myös asiakkaat peruvat aikansa pienimmistäkin flunssaoireista tai lähipiirin altistusten vuoksi.

Kiinalaisen lääketieteen Akatemian opetusklinikka toimii Eiran sairaalan tiloissa, Helsingissä. Koulutusklinikalla asiakkaita hoitavat ansioituneet kiinalaisen lääketieteen asiantuntijat sekä heidän valvonnassaan kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijat.
Toisen vuoden opiskelijat seuraavat hoitoja ja osallistuvat yleiseen klinikkatoimintaan. Koulutuksen edetessä opiskelijat pääsevät itse osallistumaan enemmän hoitotyöhön valvonnan alaisena. Akatemian kouluttajat varmistavat, että klinikalla käyvät asiakkaat saavat aina parasta hoitoa ja harjoittelijat oppivat tehokkaita tapoja hoitaa asiakkaita.

Opetusklinikan sisäänkäynti on Tehtaankadun puolella. Opetusklinikka on avoinna perjantaisin ja viikonloppuisin. Ajanvarausjärjestelmästä löytyvät kaikki vapaat ajat.

Ajanvarauksesta voit valita hoitajaksi:

  • Jonkun ohjaajistamme, jolloin hoitosi toteuttaa kolmannen vuoden opiskelija ohjaajan vahvalla tuella ja avustuksella. Kolmannen vuoden opiskelijamme omaavat jo vuoden verran kliinisen harjoittelun kokemusta, mutta ovat vielä ohjaajan tarkan silmän alla koko hoitotapahtuman ajan.
  • Valmistuvan opiskelijan, jolloin hoitosi toteuttaa neljännen vuoden valmistuva opiskelija. Valmistuvat opiskelijamme ovat jo lähes itsenäisiä työssään ja omaavat hoitokokemusta klinikalta jo kahden vuoden ajalta. Tällöinkin ohjaaja tarkistaa aina opiskelijan tekemän diagnoosin ja hoitosuunnitelman, sekä valvoo hankalampien pisteiden pistämistä.

Varaukset klinikalle ainoastaan ajanvarausjärjestelmän kautta. Järjestelmän kautta pystyy myös tarvittaessa perumaan tai siirtämään ajanvarausta viimeistään 18h ennen varattua aikaa. Perumattomat ajanvaraukset laskutetaan täysmääräisinä.
Muut tiedustelut klinikan toiminnasta voi lähettää osoitteeseen: klinikka@kiinalainenlaaketiede.fi

Käynnin hinta on 45€ (sis.ALV) ja sen kesto on noin 60 minuuttia.

Klinikan aukiolo seuraa Akatemian lukukautta. Klinikka on auki kevätkaudella tammikuusta toukokuun loppuun sekä syyskaudella elokuusta joulukuun puoleenväliin.

Varauskalenteri

Mikäli upotettu ajanvaraus ei toimi selaimessasi, voit varata ajan täältä.