uutiset

Kiinalaisen lääketieteen Akatemia muuttaa

Mikael Ikivesi
Jugendtyylisen sairaalarakennuksen on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Lars Elias Sonck. Sonck on suunnitellut myös Kultarannan sekä Mikaelin kirkot Helsingissä ja Turussa. Eiran sairaalan media-arkiston kuva.

Kiinalaisen lääketieteen Akatemia muuttaa Eiran sairaalaan Helsinkiin. Eiran sairaala on yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityissairaaloita, jonka historia ulottuu yli 100 vuoden taakse ja Eiran kaupunginosa onkin saanut nimensä Eiran sairaalasta. Eiran sairaala on tunnettu hyvästä palvelusta, yksilöllisestä potilaskohtaamisesta ja lääketieteellisesti korkeatasoisesta hoidosta. Eira on ollut edelläkävijä myös akupunktion suhteen tarjoamalla akupunktiohoitoa muiden palveluidensa ohella jo 90-luvulta lähtien.

Lokakuussa Kiinalaisen lääketieteen Akatemian akupunktiokoulutukset siirtyvät Eiran sairaalan tiloihin ja tammikuussa 2019 avautuu Suomen ensimmäinen sairaalaympäristössä toimiva akupunktion koulutusklinikka. Sairaalaympäristö mahdollistaa entistä paremmin yhteistyön lääkäreiden kanssa, jolloin asiakkaita voidaan ohjata tarvittaessa suoraan samassa talossa toimivien lääkärien vastaanotoille.

Seuraava akupunktion peruskoulutus alkaa tammikuussa 2019. Haku akupunktiokoulutukseen on käynnissä. Lisätietoja koulutuksesta löytyy täältä.