akatemian jatkokoulutus ammatilaiset jatkokoulutus

Mei Rong – kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutus 2023

Akatemia

Kiinalaisen lääketieteen Akatemian suosittu Mei Rong- kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutus on nyt myynnissä keväälle 2023, ilmoittaudu mukaan!

Mei Rong- kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutus sukeltaa syvälle kiinalaisen lääketieteen kauneudenhoitotekniikoihin. Opinnot kestävät kevätlukukauden 2023 ajan, minkä aikana opitaan laaja kattaus erilaisia tekniikoita sekä kauneudenhoitoon että kasvoissa esiintyvien ihotautien hoitamiseen.

Käytännön opetuksen kautta perehdytään kosmeettisen akupunktion, kosmeettisen guashan ja kosmeettisen kuivakuppauksen tekniikoihin sekä LED-valohoitoon ja opitaan käyttämään niitä tehokkaasti ja asiantuntevasti. Koulutuksen teoreettinen pohja paneutuu muun muassa pään ja kasvojen alueen anatomiaan ja turvalliseen hoitotekniikkaan, kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen teorioihin ikääntymisestä, ihotaudeista ja ihotyypeistä sekä guashan vaikutuksiin kehossa. Kurssilla opitaan myös ihonhoidosta sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineista ja itsenäinen harjoittelu mahdollistaa hoitotulosten seuraamisen asiakkaissa jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana käsitellään myös markkinointia, myyntiä ja hinnoittelua sekä liikevaihdon kasvattamista tuotemyynnin kautta (guashat, kasvokupit, luonnonkosmetiikka). Lukukauden päätteeksi suoritetaan näyttö opituista asioista.

Erikoistumiskoulutuksen rakenne ja aikataulu on suunniteltu niin, että se voidaan suorittaa työn ohessa. Lähiopetus toteutetaan lauantaisin ja sunnuntaisin Kiinalaisen lääketieteen Akatemian tiloissa ja videoluennot pidetään keskiviikkoisin 18:00 – 20:15. Jos videoluentopäivänä ei pääse osallistumaan luennolle, tallenteet voidaan katsoa myös myöhemmin. Teoriaopintoja voi opiskella opetusalustalta valitsemanaan ajankohtana.

Koulutukseen sisältyy laajat kirjalliset materiaalit. Tulet koulutuksen aikana saamaan yli 200 sivua laadukasta ja kuvitettua teoriamateriaalia, minkä lisäksi videoluentojen tu eksi saat luentodioja yli 250 sivua. Tämän koulutuksen jälkeen et jää epämääräisten ja hajanaisten muistiinpanojen varaan, vaan voit aina palata materiaaleihin auttamaan sinua myös koulutuksen jälkeen.


Näin vuonna 2022 koulutukseen osallistuneet kommentoivat koulutusta ja kouluttajia:

Opetuksen sisältö ja rakenne on onnistunut erittäin hyvin. Olen ollut todella tyytyväinen teoriaopintoihin ja videoluentoihin, jotka antoivat vankan pohjan lähiviikonlopuille joissa päästiin keskittymään täysillä käytäntöön. Lähiopetuksessa opettajat huomioivat jokaisen oppilaan ja antoivat myös yksilöllistä ohjausta. Kiitos todella upeasta ja laadukkaasta koulutuksesta! Tämä oli ainakin itselleni erittäin hyödyllinen lisä taitopakkiini, tulen varmasti käyttämään opittuja taitoja työssäni.

Todella asiapitoinen ja selkeä, tietoa ja eväitä tulevaan antava kurssi.

Koulutus oli hyvin rakennettu, kattava ja laadukas.

Koulutuksen materiaali oli erittäin kattava. Kattava koulutus. Opetus kokonaisuudessaan selkeää ja eteni loogisesti. Opettajat asiantuntevia ja ystävällisiä.

Todella loistavasti järjestetty koulutus kokonaisuutena, sekä teoriaosuus että lähiopetus.

Taina on todella selkeä, tarkka ja ammattimainen opettaja. Hän osaa muotoilla vaikeaselkoisemmatkin asiat juuri oikein, siten että niistä saa heti kiinni. Ikinä ei ole jäänyt vähääkään hämmentynyt olo edes yhdestäkään lauseesta! Taina on skarppiuden lisäksi myös ihanan lempeä, lämminhenkinen ja kannustava. Tainalla on vankka tietopohja ja ymmärrys opettamistaan asioista, sekä laajasti käytännön kokemusta. En pysty antamaan mitään kritiikkiä, sillä en keksi miten tästä voisi paremmaksi pistää.

Katja on todella selkeä ja ammattimainen opettaja, jolla on monipuolisia näkökulmia hoitotyöhön. Katjan asiantuntijuus, ymmärrys ja valtava tietomäärä esimerkiksi ihonhoidosta on häikäisevää. Katjassa on sellaista pirteyttä ja valoa, joka tarttuu opetuksen mukana ja tekee oppimisesta vielä innostavampaa! Opiskelusta tulee eloisa ja syväluotaava matka.

 


Koulutus toteutuu vähintään 8 osallistujalla ja siihen otetaan enintään 16 osallistujaa. Erikoistumiskoulutus on tarkoitettu vähintään kolmivuotisen kiinalaisen lääketieteen tutkinnon suorittaneille ammatinharjoittajille. Myös kiinalaisen lääketieteen opiskelijat, joilla on vähintään kaksi vuotta opintoja suoritettuna, voivat osallistua koulutukseen.

Mei Rong- kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutuksen pääkouluttajana toimii Taina Alakulppi. Kosmeettisen guashan ja ihonhoidon asiantuntijana toimii kosmetologi Katja Kokko.

Aikataulu: Erikoistumiskoulutus kestää kevätlukukauden 2023 ajan (tammikuu – touko/kesäkuun vaihde). Tarkka lukukausikalenteri saatavilla sähköpostitse osoitteesta taina@kiinalainenlaaketiede.fi
Laajuus: Erikoistumiskoulutus on laajuudeltaan 10 opintopistettä. Koulutuksesta saa todistuksen.
Hinta: 1980€ (sis. ALV). Kiinalaisen lääketieteen Akatemian opiskelijat tai sieltä valmistuneet 1780€ (sis. ALV).

Osallistujat voivat halutessaan maksaa koulutuksen viidessä kuukausittaisessa erässä. Ilmoittautumismaksu 250€ (sis. ALV) suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja hyvitetään kokonaisuudessaan viimeisestä maksuerästä. Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos opiskelija peruu osallistumisensa koulutukseen. Ilmoittautumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan jos koulutus peruutetaan koulutuksentarjoajan toimesta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: taina@kiinalainenlaaketiede.fi tai puhelimitse 045 6744 546 (Taina Alakulppi).