akatemian jatkokoulutus jatkokoulutus peruskoulutus ravinto

Ravintokurssi 22-24.4.2022

Mikael Ikivesi

Foundations of Chinese Nutrition – The 5th Element -kurssi.


Ravinto-opista Kiinalaisen lääketieteen Akatemialla luennoi tohtori Gil Barzilay. Gil Barzilay on kiinalaisen lääketieteen harjoittaja ja kouluttaja, joka käyttää ravinnolla hoitamista työssään Tel Avivin johtavalla CAM-klinikalla. Lisäksi hän opettaa alan tieteellistä tutkimusta Broshim Collegessa sekä ohjaa valmistuvia oppilaita heidän tieteellisen tutkimuksen projekteissa.

Koulutus kuuluu Akatemian opiskelijoiden peruskoulutusohjelmaan, mutta kurssille voivat osallistua myös ammatinharjoittajat ja muiden koulujen opiskelijat. Koulutus järjestetään Akatemian opiskelijoiden kolmannella opintovuodella, joten kaikilta osallistuvilta oletetaan hyviä perustietoja kiinalaisesta lääketieteestä. Kurssi soveltuu erityisesti ammatinharjoittajille, jotka haluavat täydentää tuntemustaan ravinnolla hoitamisesta.

Koulutus järjestetään 22.-24.4.2022 Kiinalaisen lääketieteen Akatemialla, osoitteessa Meritullinkatu 33 C 1, 00170 Helsinki.

Kurssi on englanninkielinen.

Aikataulu: 22.-24.4.2022
pe 9-18.45
la 9-18.45
su 9-17.30

Paikka: Kiinalaisen lääketieteen Akatemia, Meritullinkatu 33 C 1, 00170 Helsinki

Hinta: 329€

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse. Sähköpostiosoite ilmoittautumisia varten on: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Lasku tulee olla maksettu ennen kurssia.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova!

 

Kurssin päiväkohtainen sisältö:

Date Details
Friday, April 22nd
9:00-18:45
  • Introduction
  • Nutrition in today’s world
  • Importance of Nutrition in Chinese Medicine
  • The energetic qualities of foods and their effects on us:
    • – Organs, Colors, Flavors, Directions, Thermal nature, Cooking, Form

     

  • Key Foods
  • Case Studies Throughout & Discussion
Saturnday, April 23rd
9:00-18:45
  • Diagnosis Tools in Nutrition Treatment incl. Facial
  • Nutritional Diary Analysis and correlation with overall diagnosis
  • Practice/Lunch: Spring Cooking
  • Practice: Nutritional Diary Analysis
  • Nutritional Treatment throughout Life Cycle: Challenges & Methods
  • Treating Key Syndromes as examples: Water, Wood, Earth & Metal
  • Case Studies Throughout
Sunday, April 24th
09:00-17:30
  • Demonstration: Nutritional therapy on a student
  • Practice: Basic Nutritional Treatment
  • Treating Modern Diseases 3600 approach:
    • – Metabolic Syndrome – Cholesterol, Sugar, Hypertension
    • – Thyroid Imbalance

     

  • Open discussion: Cases/Issues related to student’s patients
  • Case Studies Throughout