akatemia ammatilaiset jatkokoulutus

Mei Rong – kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutus 2024 – kevät

Taina Alakulppi

Kiinalaisen lääketieteen Akatemian suosittu Mei Rong- kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutus on nyt myynnissä kevätlukukaudelle 2024, ilmoittaudu mukaan!

Mei Rong- kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutus sukeltaa syvälle kiinalaisen lääketieteen kauneudenhoitotekniikoihin. Opinnot kestävät kevätlukukauden 2024 ajan, minkä aikana opitaan laaja kattaus erilaisia tekniikoita sekä kauneudenhoitoon että kasvoissa esiintyvien ihotautien hoitamiseen.

Käytännön opetuksen kautta perehdytään kosmeettisen akupunktion, kosmeettisen guashan ja kosmeettisen kuivakuppauksen tekniikoihin sekä LED-valohoitoon ja opitaan käyttämään niitä tehokkaasti ja asiantuntevasti. Uutuutena koulutukseen on lisätty nyt myös mikroneulauksen opetus käyttäen tehokasta ja turvallista mikroneulauskynää. Koulutuksen teoreettinen pohja paneutuu muun muassa pään ja kasvojen alueen anatomiaan ja turvalliseen hoitotekniikkaan, kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen teorioihin ikääntymisestä, ihotaudeista ja ihotyypeistä sekä guashan vaikutuksiin kehossa. Kurssilla opitaan myös ihonhoidosta sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineista ja itsenäinen harjoittelu mahdollistaa hoitotulosten seuraamisen asiakkaissa jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana käsitellään myös markkinointia, myyntiä ja hinnoittelua sekä liikevaihdon kasvattamista tuotemyynnin kautta (guashat, kasvokupit, luonnonkosmetiikka). Lukukauden päätteeksi suoritetaan näyttö opituista asioista.

Erikoistumiskoulutuksen rakenne ja aikataulu on suunniteltu niin, että se voidaan suorittaa työn ohessa. Lähiopetus toteutetaan lauantaisin ja sunnuntaisin Kiinalaisen lääketieteen Akatemian tiloissa ja videoluennot pidetään keskiviikkoisin 18:00 – 20:15. Jos videoluentopäivänä ei pääse osallistumaan luennolle, tallenteet voidaan katsoa myös myöhemmin. Teoriaopintoja voi opiskella opetusalustalta valitsemanaan ajankohtana. Erikoistumiskoulutukseen kuuluvan käytännön harjoittelun voit suorittaa kätevästi omalla klinikallasi omalla aikataulullasi ja pääset koostamaan sen myötä materiaalia erikoistumiskoulutuksen näyttöä varten.

Koulutukseen sisältyy laajat kirjalliset materiaalit. Tulet koulutuksen aikana saamaan yli 200 sivua laadukasta ja kuvitettua teoriamateriaalia, minkä lisäksi videoluentojen tueksi saat luentodioja yli 250 sivua. Tämän koulutuksen jälkeen et jää epämääräisten ja hajanaisten muistiinpanojen varaan, vaan voit aina palata materiaaleihin auttamaan sinua myös koulutuksen jälkeen.

Näin aiempina koulutukseen osallistuneet kommentoivat koulutusta ja kouluttajia:

Opetuksen sisältö ja rakenne on onnistunut erittäin hyvin. Olen ollut todella tyytyväinen teoriaopintoihin ja videoluentoihin, jotka antoivat vankan pohjan lähiviikonlopuille joissa päästiin keskittymään täysillä käytäntöön. Lähiopetuksessa opettajat huomioivat jokaisen oppilaan ja antoivat myös yksilöllistä ohjausta. Kiitos todella upeasta ja laadukkaasta koulutuksesta! Tämä oli ainakin itselleni erittäin hyödyllinen lisä taitopakkiini, tulen varmasti käyttämään opittuja taitoja työssäni.

Todella asiapitoinen ja selkeä, tietoa ja eväitä tulevaan antava kurssi.

Koulutus oli hyvin rakennettu, kattava ja laadukas.

Koulutuksen materiaali oli erittäin kattava. Kattava koulutus. Opetus kokonaisuudessaan selkeää ja eteni loogisesti. Opettajat asiantuntevia ja ystävällisiä.

Todella loistavasti järjestetty koulutus kokonaisuutena, sekä teoriaosuus että lähiopetus.

Laadukas kokonaisuus, joka oikeasti antaa valmiudet tehdä kosmeettisia hoitoja ammattimaisesti.

Taina on todella selkeä, tarkka ja ammattimainen opettaja. Hän osaa muotoilla vaikeaselkoisemmatkin asiat juuri oikein, siten että niistä saa heti kiinni. Ikinä ei ole jäänyt vähääkään hämmentynyt olo edes yhdestäkään lauseesta! Taina on skarppiuden lisäksi myös ihanan lempeä, lämminhenkinen ja kannustava. Tainalla on vankka tietopohja ja ymmärrys opettamistaan asioista, sekä laajasti käytännön kokemusta. En pysty antamaan mitään kritiikkiä, sillä en keksi miten tästä voisi paremmaksi pistää.

Tainalla on opettamisen taito hallussa, opetus oli selkeää ja helposti seurattavaa ja aina löytyi kysymyksiin vastaus.

Katja on todella selkeä ja ammattimainen opettaja, jolla on monipuolisia näkökulmia hoitotyöhön. Katjan asiantuntijuus, ymmärrys ja valtava tietomäärä esimerkiksi ihonhoidosta on häikäisevää. Katjassa on sellaista pirteyttä ja valoa, joka tarttuu opetuksen mukana ja tekee oppimisesta vielä innostavampaa! Opiskelusta tulee eloisa ja syväluotaava matka.

Katjalla on syvällistä ja perusteellista tietoa omalta alaltaan ja opetusta oli helppo seurata.

Koulutus toteutuu vähintään 8 osallistujalla ja siihen otetaan enintään 16 osallistujaa. Erikoistumiskoulutus on tarkoitettu vähintään kolmivuotisen kiinalaisen lääketieteen tutkinnon suorittaneille ammatinharjoittajille. Myös kiinalaisen lääketieteen opiskelijat, joilla on vähintään kaksi vuotta opintoja suoritettuna, voivat osallistua koulutukseen.

Mei Rong- kosmeettiset hoitotekniikat erikoistumiskoulutuksen pääkouluttajana toimii Taina Alakulppi. Kosmeettisen guashan ja ihonhoidon asiantuntijana toimii kosmetologi Katja Kokko.

Taina Alakulppi on toinen Kiinalaisen lääketieteen Akatemian perustajista ja pääopettajista. Hän on kiinalaisen lääketieteen perustutkinnon jälkeen suorittanut jatko-opintoja Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa sekä maisteriopintoja Middlesex Universityn ja Northern College of Acupuncturen yhteisohjelmassa (Pg. Dip.) Hän on opiskellut kosmeettisia hoitotekniikoita laajasti monien opettajien ohjauksessa. Tällä hetkellä hän toimii myös Finnacu Ry:n puheenjohtajana.

Katja Kokko on koulutukseltaan kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä ja joogaopettaja. Lisäksi hän on lisäkouluttautunut laajasti erilaisissa kosmeettisissa manuaalisissa tekniikoissa. Katja on valmistunut akupunktiohoitajaksi Kiinalaisen lääketieteen Akatemiasta. Katja on kirjoittanut kaksi kirjaa luonnollisesta kauneudenhoidosta ja luotsaa tällä hetkellä kahta omaa luonnonkosmetiikkasarjaansa (Yin Your Skin ja Djusie).

Aikataulu: Erikoistumiskoulutus kestää kevätlukukauden 2024 ajan (tammikuu – kesäkuun alku). Tarkka lukukausikalenteri saatavilla sähköpostitse osoitteesta taina@kiinalainenlaaketiede.fi
Laajuus: Erikoistumiskoulutus on laajuudeltaan 10 opintopistettä. Koulutuksesta saa todistuksen.
Hinta: 1980€ (sis. ALV).

Osallistujat voivat halutessaan maksaa koulutuksen viidessä kuukausittaisessa erässä. Ilmoittautumismaksu 250€ (sis. ALV) suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja hyvitetään kokonaisuudessaan viimeisestä maksuerästä. Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos opiskelija peruu osallistumisensa koulutukseen. Ilmoittautumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan jos koulutus peruutetaan koulutuksentarjoajan toimesta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: taina@kiinalainenlaaketiede.fi tai puhelimitse 045 6744 546 (Taina Alakulppi).