Odoo image and text block

Kiinalaisen lääketieteen Hyvinvointikeskus


Hyvinvointikeskuksen alla toimivat kiinalaisen lääketieteen terapeutit, jotka tekevät hoitotyötä joko Akatemian omalla klinikalla tai jäsenten ylläpitämillä klinikoilla ja omilla vastaanotoillaan ympäri Suomea.

Hyvinvointikeskuksemme tarjoaa laajan kirjon kiinalaisen lääketieteen erilaisia hoitomuotoja, kuten akupunktiota, tuina-hierontaa, kuivakuppausta, gua shata, moxibustiota ja elämäntapaneuvontaa. Terapeuttiemme joukosta löydät luotettavan ja ammattitaitoisen hoitajan omiin tarpeisiisi. 

Hyvinvointikeskuksessa järjestetään säännöllisesti myös  yleisöluentoja sekä kursseja kiinalaisesta lääketieteestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista oman terveyden hallintaan ja edistämiseen.

Koska arvoihimme kuuluu, että jokaisella on oikeus terveydenhoitoon, järjestämme säännöllisesti myös Community Acupuncture- päiviä, missä jokainen asiakas maksaa hoidosta oman rahallisen mahdollisuutensa mukaisesti.  Harjoitusklinikkapäivinä mukana on myös kiinalaisen lääketieteen opiskelijoita, jotka avustavat kiinalaisen lääketieteen terapeuttejamme hoidossa.