Hae kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutukseen 2018

Kiinalaisen lääketieteen Akatemia järjestää kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutusta. Seuraava peruskoulutus alkaa tammikuussa 2018 ja kestää 3.5 - 4 vuotta. Lähiopetus tapahtuu viikonloppuisin ja viikolla järjestettävät live-videoluennot järjestetään arki-iltaisin. Videoluennot tallennetaan ja ne ovat katsottavissa jälkeenpäin, mikäli esimerkiksi työ estää joillekin yksittäisille luennolle osallistumisen. Lähiviikonloppuja on noin 3-5 kertaa lukukaudessa. Harjoittelut sovitaan oppilaiden kanssa joustavasti.

Kevään 2018 lähiopetuksen aikataulu:

13.-14.1.2018

14.-15.4.2018

19.-20.5.2018

Ensimmäinen lukukausi koostuu suurimmaksi osaksi teoreettisista opinnoista ja suoritetaan pääasiassa verkko-opintoina sekä videoluentoina. Lähiviikonloppuina pystytään näin keskittymään täysin lähiopetusta vaativiin osa-alueisiin, jotka ensimmäisellä lukukaudella koostuvat kieli- ja pulssidiagnostiikan perusteista, kehon palpaatiosta ja kasvojen diagnostiikasta.


Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista.

Otamme vastaan hakemuksia peruskoulutukseen 31.12.2017 saakka. Kaikki hakijat haastatellaan puhelimitse. Haastattelut ja opiskelijavalinnat aloitetaan marraskuun lopussa joten haku voi sulkeutua jo aiemmin jos ryhmäkoko täyttyy. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista.

Koulutukseen hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi

Kerrothan hakemuksessasi ainakin seuraavista asioista:

  • Yhteystiedot (puhelin, nimi, osoite ja sähköposti)

  • Koulutustaustasi ja työkokemuksesi

  • Miksi hakeudut koulutukseen

  • Mikä erikoisosa-alue kiinnostaa sinua eniten

  • Terveydentilasi ja mahdolliset oppimiseen liittyvät erityistarpeet


Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Oma henkilökunta opettaa suomeksi tai opetus tulkataan, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Englanninkielellä on saatavilla myös lisämateriaalia.

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta!
Koulutuksesta voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
tai puhelimitse numerosta: +358 50 594 9025