Hae kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutukseen 2018

Kiinalaisen lääketieteen Akatemia järjestää kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion peruskoulutusta. Seuraava peruskoulutus alkaa tammikuussa 2018 ja kestää 3.5 - 4 vuotta. Lähiopetus tapahtuu viikonloppuisin ja viikolla järjestettävät live-videoluennot järjestetään arki-iltaisin. Videoluennot tallennetaan ja ne ovat katsottavissa jälkeenpäin, mikäli esimerkiksi työ estää joillekin yksittäisille luennolle osallistumisen. Lähiviikonloppuja on noin 3-5 kertaa lukukaudessa. Kevään 2018 lähiopetuksen aikataulu ilmoitetaan lokakuun 2017 aikana. Harjoittelut sovitaan oppilaiden kanssa joustavasti.

Pyydämme lukemaan sivustolla olevan kuvauksen koulutussisällöstä sekä alan koulutusvaatimuksista ennen koulutukseen hakeutumista.

Hakuaika koulutukseen päättyy 12.11.2017. Hakijat haastatellaan puhelimitse ja opiskelijavalinnat tehdään 1.12. mennessä. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista joulukuun ensimmäisellä viikolla.

Koulutukseen hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi

Kerrothan hakemuksessasi ainakin seuraavista asioista:

  • Yhteystiedot (puhelin, nimi, osoite ja sähköposti)

  • Koulutustaustasi ja työkokemuksesi

  • Miksi hakeudut koulutukseen

  • Mikä erikoisosa-alue kiinnostaa sinua eniten

  • Terveydentilasi ja mahdolliset oppimiseen liittyvät erityistarpeet


Koulutukseen hakeutuvien olisi hyvä hallita perusteet englannin kielestä. Oma henkilökunta opettaa suomeksi tai opetus tulkataan, mutta osa vierailevien asiantuntijoiden luennoista on englanniksi. Englanninkielellä on saatavilla myös lisämateriaalia.

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta!
Koulutuksesta voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: akatemia@kiinalainenlaaketiede.fi
tai puhelimitse numerosta: +358 50 594 9025