300,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Kosmeettinen guasha -koulutus kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille

Koulutus kosmeettiseen guashaan sopii kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille, jotka haluavat tarjota palveluita kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon. Kosmeettisessa guashassa yhdistyvät elementit perinteisestä guashasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta ja se sopii erittäin hyvin myös yhdistettäväksi kosmeettisen akupunktion hoitoihin.

Kosmeettinen guasha tuo kasvoille kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Se saa kasvot näyttämään elinvoimaisemmilta ja terveemmiltä. Kosmeettinen guasha on tehokasta mm. ryppyjen ja veltostuneen kudoksen hoidossa sekä erilaisissa iho-ongelmissa, kuten aknessa, rosaceassa ja atopiassa. Koulutus koostuu teoriasta sekä käytännön harjoittelusta.

Koulutuksen tarjoaa kosmetologi ja joogaopettaja Katja Kokko, joka on kouluttautunut useisiin kokonaisvaltaisen ihonhoidon metodeihin, kuten kosmeettiseen guashaan (Cecily Braden), kasvojen sidekudoshierontaan (Anne Bramham) ja kasvorefleksologiaan (Helen Black). Katja on kouluttautunut lisäksi luonnonkosmetiikan tuotekehityksessä (Formula Botanica) ja hänellä on yli 20 vuoden laaja kokemus ihonhoidosta ja kauneudenhoitoalasta.

Koulutuksen aikana opetellaan hoitoprotokollat kiinteyttävään dekolteen, kaulan, niskan ja kasvojen hoitoon, turvotusta ja kuona-aineita poistavaan kasvojen hoitoon sekä karaisevaan hiuspohjan hoitoon. Lisäksi opetellaan täsmähoidot silmänympärysiholle ja rypyille sekä perehdytään siihen, miten huomioida erilaiset haasteet iholla, kuten akne ja rosacea.

Koulutus on tarkoitettu ainoastaan kiinalaisen lääketieteen ammattilaisille.

Koulutuksen aikataulu ja sisältö

La-su 23.-24.5.2020 klo 10-18 (sisältää tunnin mittaisen ruokatauon sekä iltapäivällä tee/kahvitauon). Kurssipaikka Eiran Sairaala, Tehtaankatu 28, Helsinki.

Lauantaina: kosmeettisen guashan vaikutukset, indikaatiot ja kontraindikaatiot, mitä tekniikassa tulee huomioida, erilaiset guasha välineet sekä ihonhoidon perusperiaatteet. Lauantaina harjoitellaan kiinteyttävät hoitoprotokollat pareittain.

Sunnuntaina: erilaisten iho-ongelmien huomioiminen hoidossa, hoitojen modifiointi. Sunnuntaina harjoitellaan pareittain turvotusta ja kuona-aineita poistava hoitoprotokolla, joka sopii myös iho-ongelmille sekä hiuspohjan hoito. Lisäksi harjoitellaan täsmähoitoja sekä kokeillaan erilaisia välineitä.

Hinta

Koulutus maksaa 300 € (sis. ALV). Hintaan sisältyy teoriamateriaali sekä tarvittavien guasha- välineiden käyttäminen koulutuksessa. Guasha- välineitä on mahdollisuus ostaa koulutuksen yhteydessä 10 % alennuksella.

Koulutukseen on sen käytännönläheisen luonteen vuoksi tarjolla erittäin rajoitettu määrä paikkoja, joten nopea ilmoittautuminen on suositeltavaa.

Ilmoittautuminen on sitova. Kts. peruutuskulut.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa tarvittaessa Taina Alakulppi / Kiinalaisen lääketieteen Akatemia, 045 6744 546 tai taina@kiinalainenlaaketiede.fi