Kiinalainenlaaketiede.fi

Akupunktion ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntemusta


Yhteystiedot: Mikael Ikivesi

Sivuston ylläpitäjä, Mikael Ikivesi, on suomalainen perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Hän opettaa kiinalaista lääketiedettä, hierontaa ja akupunktion jatkokoulutuksia mm. Taolaisella Neijing-koululla ja eri opistoilla. Työnsä ohella hän kehittää kiinalaisen lääketieteen tutkimukseen liittyvää TaoTao-Projektia, sekä toimii aktiivisesti alansa eri yhdistyksissä. Hän on maailman kiinalaisen lääketitieteen kattojärjestön (World Federation of Chinese Medicine Societies) tutkimuskomitean varapuheenjohtaja, Suomen kiinalaisen lääketieteen liiton (SKILL) ry:n varapuheenjohtaja (puheenjohtaja vuosina 2015-2017), sekä Finnacu RY:n hallituksen jäsen.

Hänen suurena kiinnostuksen kohteenaan ovat varhaiset kiinalaisen lääketieteen ja taolaisuuden kirjoitukset. Erityisesti häntä kiehtoo taolaisuuden kultivointimenetelmien ja kiinalaisen lääketieteen yhteydet sekä niiden tarjoamat mahdollisuudet psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin ylläpidossa. Lisäksi hän tutkii perinteisiä hoitokeinoja kroonistuneiden sairauksien hoidossa.

Koulutettuna hierojana hän on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö.

Hoitomuodoista hän on kesittynyt lähinnä perinteisen lääketieteen hoitomuotoihin, kuten akupunktioon, moxibustioon ja hierontaan. Hoidoissa hän käyttää tukena myös ravintoneuvontaa ja yrttilääkintää.


Akupunktiota Helsingissä: Yhteystiedot ja vastaanotto

Akupunktio Helsinki

Huom. Toistaiseksi uusia asiakkaita ei voida ottaa vastaan!

Akupunktiota, moxibustiota ja muita kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvia hoitoja Mikael tekee Helsingissä. Työpaikan vaihtumisen myötä uuden vastaanoton sijainti vielä avoinna.Sivuston ylläpitoon liittyvät yhteystiedot

Kiinalainenlaaketiede.fi ja TaoTao.fi -sivustojen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ja ideoissa voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: mikael [miukumauku] kiinalainenlaaketiede.fi

Tai postitse osoitteeseen:
Mikael Ikivesi
Föglönkuja 4 B 29
00590 Helsinki

Puhelimella hänet saa kiinni numerosta: 044 3333 978Bitcoin

Luentojen ja hoitojen maksuina hyväksytään myös bitcoinit.


Sivua päivitetty: 17.06.2017 20:13